NOVOST: Kasko na novo vrednost

imagesO2914YYKNOVOST: Kasko na novo vrednost

Slovenci smo pregovorno poznani po izjemni skrbi za izgled in varnost svojega jeklenega konjička. S tem je povezano tudi njegovo zavarovanje, saj večji izbor kritij pomeni tudi več finančne varnosti v primeru nesreče in s tem lepši avto.

Na Tilii smo pripravili novost – kasko zavarovanje osebnih vozil na novo vrednost. Namenjeno je vsem fizičnim osebam in samostojnim podjetnikom, katerih avto je mlajši od dveh let in je kupljen pri pooblaščenem prodajalcu v Sloveniji in pri tem ni bila sklenjena pogodba o financiranju oziroma ni bilo dogovorjeno obročno odplačevanje.

Z ustreznim doplačilom ga lahko priključite Popolnemu, Standardnemu ali Franšiznemu Kaskuin si zagotovite, da vam v primeru totalke v prvem letu povrnemo 100 % vrednosti vozilaoziroma 85 % vrednosti, če se vam totalka zgodi v drugem letu, šteto od datuma prve registracije.

Če ob totalki uveljavljate zgolj razliko med odškodnino, ki vam jo je za totalko ob predpostavki 100 % odgovornosti povzročitelja prometne nesreče izplačala njegova odgovornostna zavarovalnica, in zavarovalnino, do katere ste upravičeni, vam pripada še dodatna ugodnost – prijavljena škoda v tem primeru ne bo vplivala na vaš bonus.

Pogoj, ki ga izplačilo postavlja, je, da imate v primeru totalke za svoje vozilo uradni račun nakupa in da prejeto zavarovalnino namenite za nakup novega vozila podobnega ranga.